"CRES - INSULA ACTIVA"
UDRUGA ZA PROMIDŽBU SPORTA, ZDRAVOG ŽIVOTA I EKOLOGIJE

Alternativna_dvorana-Cres - 2007


2007_12_07-19   Transport vrata sa Hotela Kimen
Hotel Kimen je pri kraju sa skidanjem starog inventara, zahvaljujemo se građevinskoj firmi "Fabian" na prijevozu do dvorane.
Kraj godine dočekujemo sa dvije rupe na krovu i otvorenim vratima, ali smo puni planova i volje da ovo nekadašnje građevinsko skladište, koje je poslije nažalost postalo smetlište, pretvorimo u koristan prostor za našu Udrugu i cjelokupnu zajednicu :)

2007_11_14-16   Čišćenje, razmještaj i nova stalaža ...
Prvo je trebalo ukloniti hrpe cementa sa poda čekićem, pa to očistiti... ...zatim premjestiti teški stari šank... ...da bi mogli napraviti i drugu stalažu kako bi windsurfing daske napokon bile u zatvorenom prostoru...

2007_11_02   Nabavljamo tepisone za dvoranu u Hotelu Kimen
Radne akcije u Hotelu Kimen, renoviranje je u punom tijeku, morali smo požuriti poskidati tepisone i prebaciti ih što prije... Peglica je ličila na tenk, ali je kao i uvijek super obavila posao :)

2007_10_31   Nabavljamo materijal za popravak dvorane - Hvala Hotelu Kimen
Kad smo čuli da se Hotel Kimen renovira, otišli smo pogledati možemo li iskoristiti vrata i tepisone koji će se zamjenjivati. Zahvaljujemo se direktorici hotela- gđi. Miri što je omogućila da se sačuva i ponovo iskoristi sav taj materijal. Zahvaljujemo se i svim radnicima koji su nam pomogli nositi, ili što su koji put pričekali sa razbijanjem!!

2007_10_24   Krov - odletila i južna strana...
Otvor sjeverne strane krova koji planiramo popraviti... ...je dobio društvo na južnoj strani...
20 dana nakon popravka :(
Nažalost - kao da nam jedna rupa nije bila dovoljna - evo još jedne, da se i druga strana skladišta malo osvijetli...

2007_10_03 Prvi popravci / radovi na dvorani...
Kako skladište nitko nije održavao, sjeverna strana krova je potpuno otvorena. Salonitke su odletjele na buri, a nosive grede propadaju na kiši. U skladištu je lokva prljavštine. Na južnoj strani krova je par solinitki skoro odletjelo. To smo odmah vratili na mjesto. Nakon čiščenja, postavljena je prva stalaža te je prostor po prvi put dobio neku funkciju :)



2007_05_15 Dobili smo prostor!

Na 49. sjednici Gradskog poglavarstva u utorak, 15. svibnja 2007 je razmotrena zamolba naše udruge za dodjelu prostora na korištenje te je doneseno pozitivno rješenje!
Odobreno je korištenje starog skladišta na "asfaltnoj bazi" tako da smo odmah zasukali rukave i prionuli na posao! Gomile smeća koje se godinama skupljalo je bio extremni posao, a tek kad nađemo sredstva za popravak krova i improviziranje vrata na ogromnom ulazu možemo početi sa ozbiljnim korištenjem vrijednog objekta.





ALTERNATIVNA DVORANA :   2009   2008   2007    : CRES

VAŠI KOMENTARI..?



"Cres-Insula activa"
Since 2006
Ekologija - Ecology
Zdrav zivot - Healthy life
Sport
Croatia - Hrvatska



Copyright 2006-2008 © Cres-Insula activa. All rights reserved.
Webmaster: Domenico S.
Photo: Domenico S.
Text: Domenico S.

Stats link