"CRES - INSULA ACTIVA"
UDRUGA ZA PROMIDŽBU SPORTA, ZDRAVOG ŽIVOTA I EKOLOGIJE


Jedrenje na dasci -2011- Windsurfing





2011_07_30-31
NAJBRŽE JEDRO CRESA



CRES-INSULA ACTIVA i njen windsurfersko-jedriličarski tim vas poziva na novo natjecanje: „NAJBRŽE JEDRO CRESA“

Osim natjecanja u JEDRENJU pokušat čemo organizirati i natjecanje u PLIVANJU i natjecanje u HODANJU U DALJ POD VODOM ! Prijavite se odmah ako mislite sudjelovat da možemo lakše organizirati cijeli događaj!

Sponzor manifestacije je TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA CRESA sa iznosom od 2000 kn, ostatak troškova pokriva windsurfing tim naše udruge.

Natjecanje u JEDRENJU je planirano 31.07. , voziti će se „osmica“ između dvije bove sa razmakom kilometar sat vremena. Ovo natjecanje nije regata niti podliježe uobičajenim pravilima, nego je otvoreno natjecanje u brzini za sva plovila na vjetar za solo natjecatelje-ice i parove, tj od windsurfera, optimista, lasera, evropa, do barki sa jedrima i manjih jedrilica. Za svih je start istovremeno, a cilj je u zadanom vremenu napravit što više krugova! Najbrže jedro dobiva pehar, a za klase pionir-junior-senior muško i žensko su osigurane medalje, kao i za prva tri para. Nakon utrke je planirano druženje uz roštilj ako vrijeme dozvoli, a prije i poslije utrke ta dva dana je predviđeno i besplatno isprobavanje opreme, prvo stajanje na daskama i slično.

Natjecanje u PLIVANJU je predviđeno 30.07. , a pliva se jedan kilometar, tj; start je skokom sa Karaule prema Gavzi, nakon 500 metara je bova za okret pa nazad do starta... Zaplivajte sa nama i pokažite koliko ste brzi! Ili bar javite prijateljima koji treniraju plivaje...

Natjecanje u HODANJU U DALJ POD VODOM je također predviđeno 30.07. , a hoda se uz nasutu plažu nakon velike Karaule prema kraju kampa. Hoda se u dalj, a ne u dobinu! Dovoljno je zaroniti tik ispod površine, dozvoljeno je nošenje obuće po želji, maske, disalice, ali se prvi dodir sa površinom smatra izlaskom. Pripremit čemo par kamena kao uteg, a svatko po želji može sam sebi izabrati svog. Pozivamo sve ronioce na dah da pokažu svoje umijeće i pokažu koliko je zahtjevno ronjenje kojim se bave!

Manifestacija NEJBRŽE JEDRO CRESA tj ova tri natjecanja su planirana za 30-31.07.2011, ukoliko vremenska prognoza bude loša, natjecanje se odgađa za drugi termin! PLIVANJE i RONJENJE su planirani za subotu a JEDRENJE za nedjelju. Točni sat starta utrka nije određen nego utrke startaju između 13 i 17 sati kad se skupi dovoljan broj natjecatelja. Još jednom- prijavite se odmah ako mislite sudjelovat da možemo lakše organizirati cijeli događaj!

Svi sudionicu su pozvani na gril party u nedjelju, a osim medalja, u sva tri natjecanja su predviđene novčane nagrade: 1mj 200kn, 2mj 100 kn i 3mj 50 kn

Dobrodošli!





Windsurfing Cres :     2006   2007   2008    : CRES - Jedrenje na dasci

VAŠI KOMENTARI..?



"Cres-Insula activa"
Since 2006
Ekologija - Ecology
Zdrav zivot - Healthy life
Sport
Croatia - Hrvatska



Copyright 2006-2011 © Cres-Insula activa. All rights reserved.
Webmaster: Domeniko S.
Text: Domeniko S.
NJC design: Lara & friends
Stats link